Niet iedereen houdt van het traditionele zilverwit bestek van edelstaal. Vandaag de dag worden speciale, unieke besteksoorten steeds belangrijker. Dit alles gaat natuurlijk gepaard met een juiste uitstraling en dekking van de eettafel. Met talloze dinerfeestjes in zicht is het voor thuiskoks belangrijk dat ieder etentje nét iets specialer is dan het etentje ervoor. Wanneer jij jouw dinerfeest to the next level wilt halen hoe je niet per se de aller moeilijkste gerechten te bereiden—jij kunt namelijk ook flink variëren in de bestekkeuze! Het bestek wat op de tafel ligt is immers net zo belangrijk als het eten dat gegeten wordt. Door voor uniek bestek te kiezen zal jouw etentje jarenlang dé spraakmaker zijn! Ben je benieuwd met welk bestek jij de meeste aandacht trekt? Kies dan eens voor bestek met een zwart handvat! Ga je liever voor de houtlook? Bekijk dan eens ons bestek met een houten handvat

Bestek Zwart Handvat

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Sola los bestek Capri Koffielepel
    Normale prijs € 4,70 Speciale prijs € 2,45
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Bestek met zwart handvat bestellen

Bij Sola Fabriekswinkel beschikken wij over talloze verschillende bestekstijlen, kleuren en modellen. Zelfs wanneer jij opzoek bent naar bestek met een zwart handvat, ben jij bij Sola Fabriekswinkel aan het juiste adres! Zodoende beschikt Sola Fabriekswinkel over meerdere keukenmessen van een hoogwaardige kwaliteit. Jouw snijdkunsten worden spontaan beter wanneer jij bijvoorbeeld gebruikt maakt van ons CS Messenblok Shikoku of van ons Arcos Messenblok. Beiden beschikken ze over maar liefst 6 verschillende messen, gepaard met een prachtig zwart handvat! 

Zie jij liever jouw complete bestekset in een zwarte kleur? Houd jij van eenheid op jouw eettafel? Kies dan eens voor ons Sola Bestek uit de Donau serie. Past dit bestek niet volledig bij jouw eetkamer, maar ben je wel verliefd geworden op de stoere, zwarte kleur? Bekijk dan eens ons bestek met een zwart handvat uit de Durban of Montreux serie. Stuk voor stuk prachtig bestek met een zwart handvat.