Bestekset verzilverd

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Sola Bestek Hollands Glad zwaar verzilverd 9 persoons 90 delig
    Normale prijs € 1.498,00 Speciale prijs € 999,00 Sale Price € 799,20
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Kies voor het zilver bestek van Sola Fabriekswinkel om stijlvol te tafelen

Wanneer jij op het punt staat om een chique diner te hosten voor je vrienden of (schoon)familie dan zal je ongetwijfeld het lijstje met benodigdheden afgaan. Allereerst moet je natuurlijk weten wat je gaat koken. Als je immers niks lekkers op tafel zet, ja dan is het diner misschien snel een flop… Máár om dat te voorkomen is het belangrijk dat je je goed voorbereid. Blader even verschillende kookboeken door of speur het internet goed af. Wanneer je eenmaal weet wat je gaat koken bedenk je je waarschijnlijk hoe je de tafel gaat dekken. Dit is het punt waar Sola Fabriekswinkel jou goed bij kan helpen! Wij hebben natuurlijk allerlei potten, pannen en ovenschalen (ook erg handig voor je dinertje), maar we hebben ook alles wat je hartje begeert rondom servies en bestek. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je bij een chique diner jouw gasten niet van een papieren wegwerpbordje en plastic bestek laat eten. Sola Fabriekswinkel beschikt daarom over een uitgebreid assortiment aan servies en bestek. Je denkt misschien dat fancy servies jouw dinertje écht speciaal maakt. Dit is natuurlijk ook waar maar je moet het bestek niet vergeten! Wat dacht je bijvoorbeeld van prachtig zilver bestek? Wanneer jij met zilver bestek aankomt, dan is jouw chique diner al halverwege om tot een succes te komen! 

Zilver bestek van Sola Fabriekswinkel

Sola Fabriekswinkel heeft zo’n ruim assortiment aan bestek dat wanneer je alles zou kopen je iedere dag van het jaar (of misschien wel 2 jaar) met ander bestek kunt eten. Dat is echt heel veel! Wij hebben besteksets voor 1, 6, 8, 9 of 12 personen. Daarnaast kun je nog kiezen of je het bestek van chroomstaal 18/0, messenstaal, zilverwit edelstaal 18/10, zwaar verzilverd of edelstaal 18/10 wilt. Om het je nog lastiger te maken kun je ook nog de dikte kiezen variëren van 2,0 mm tot 8,0 mm. Er zijn nog véél meer mogelijkheden, maar om je een beetje te helpen gaan we het hebben over het zilver bestek van Sola. 

Sola Fabriekswinkel beschikt over zilver bestek van verschillende series. Met het Privilege zilver bestek schaf je het voorrecht aan van een leven lang tafelen in luxe. Dat klinkt toch geweldig? Het zilver bestek uit de Privilege serie is degelijk, chique bestek waar je nooit op uitgekeken raakt. Met het zilver bestek van Privilege heb je voor elke eetgelegenheid het perfecte bestek (dus ook voor dat chique dinertje!). Deze serie bevat onder andere tafelmessen, tafelvorken, tafellepels, dessertvorken en serveerlepels. Je kunt eindeloos combineren en zelf jouw bestekset samenstellen, maar je kunt ook kiezen voor een kant-en-klare set. Kies bijvoorbeeld voor de Privilege bestekset voor 12 personen die maar liefst uit 100 delen bestaat! Je hebt meteen alles wat je maar kunt denken in huis voor 12 personen! Ook krijg je het zilver bestek binnen in een prachtige cadeauverpakking! 

Naast de Privilege serie heeft Sola Fabriekswinkel ook nog zilver bestek uit de Hollands Glad en Haagsch Lofje serie. Het zilver bestek uit beide series is van zwaar verzilverd materiaal en is echt bestek om te koesteren. Bovendien is het zilver bestek gemaakt volgens de kwaliteitsnorm basis 100. Dit betekent dat er voor elk onderdeel maar liefst 100 gram zuiver zilver is gebruikt! Het voornaamste verschil tussen de Hollands Glad en Haagsch Lofje serie is de dikte van het bestek. Kom dus langs bij één van onze Sola Fabriekswinkels wanneer jij wilt voelen welk zilver bestek jou het beste in de hand ligt!