Kinderbestek

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Michelangelo Kinderbestek 18-10 edelstaal 4 delig
  Normale prijs € 17,95 Speciale prijs € 10,95
 2. CS Kochsysteme® kinderbestek 4 dlg
  Normale prijs € 9,95 Speciale prijs € 6,95
 3. Kinderbestek Babeny(4-delig)
  Normale prijs € 11,95 Speciale prijs € 4,95
 4. Sola Kinderbestek 3 delig
  Normale prijs € 9,95 Speciale prijs € 6,95 Sale Price € 5,56
  Niet op voorraad
 5. Sola Kinderbestek 4 delig
  Normale prijs € 17,95 Speciale prijs € 8,20 Sale Price € 6,56
 6. Michelangelo Kinderbestek 18-10 edelstaal 3 delig
  Normale prijs € 11,95 Speciale prijs € 6,95
 7. CS Kinderbestek Kamen 5 delig
  Normale prijs € 20,95 Speciale prijs € 13,95
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Kinderbestek, speciaal voor jonge kinderen

Ben je op zoek naar een bestekset voor de kleintjes? Bij Sola Fabriekswinkel ben je aan het juiste adres. Bij ons heb je al een kinderbestek 3-delig voor €6,95 tevens ben je bij ons op het juiste adres voor babybestek. Het wordt een gezellige boel aan tafel als de kleintjes mee kunnen eten. Geef de kinderen het gevoel dat ze er helemaal bij horen en dek de tafel met een kinderbestek. Naast dat je de kleintjes hiermee een gevoel van zelfvertrouwen geeft trainen ze ook de motoriek. Het eerste hapje van je dochter of van je zoon wordt net iets specialer met een kinderbestek.

Vrienden die een kleine hebben gekregen? Het is leuk en persoonlijk om een kinderbestek bij de geboorte te geven. Wat een andere optie is, geef de kinderen en ouders een kinderbestek cadeau als de kleine zijn eerste verjaardag viert. Andere momenten waarop dit een perfect cadeau is zijn tijdens doop, vormsel of de communie. Het is een echt tijdloos cadeau. Misschien heb je zelf vroeger wel een kinderbestek gehad en herinner je dit bestek nu nog. Het is op deze manier een leuke herinnering aan de kindertijd. 

Onderdelen in een kinderbestek

Een kinderbestek bestaat in de meeste gevallen uit 3 à 4 delen. Eigenlijk kun je wel stellen dat de basis altijd uit 3 delen bestaat. De sets die wij aanbieden hebben sowieso een kindermes, kindervork en kinderlepel. Daarnaast zijn er sets beschikbaar met een dessertlepel of nog een extra lepel. De set bestaat dan uit 5 delen. Verder hebben we in onze collectie een Emsa Farm Family kinderset die bestaat uit 6 delen. Naast het bestek zit in deze kinderset een drinkbeker en 2 bordjes. De bordjes, beker en het bestek zijn voorzien van vrolijke Farm Family afbeeldingen. De set is uit kunststof gemaakt en het bestek is een combinatie van RVS en kunststof. Dus maak je geen zorgen als de beker of het bordje op de grond valt. De onderdelen zullen zeker niet snel kapot gaan. De kleine kan ernaast van eten dus ook prima mee spelen.

De kinderbestekjes in het assortiment van Sola Fabriekswinkel zijn voorzien van speelse figuurtjes. Zo staan er grappige afbeeldingen op van dieren, een beertje, een olifant, een eendje, een zeehond, een leeuwtje of aapje. Er zijn varianten waarbij het figuurtje is ingegraveerd of de diertjes zijn op het bestek geëmailleerd. De diertjes geven het bestek een vrolijk en aantrekkelijk uiterlijk. De kleine zal dolgraag willen gaan eten met dit bestek en ieder diner wordt voor de kleine een feestje. En wees niet bang dat de figuurtjes van het bestek verdwijnen. De technieken die gebruikt worden om de figuurtjes op het bestek te maken zijn erg duurzaam. De kleine zal zeker zijn complete kindertijd met plezier van het bestek gebruik kunnen maken.

Uiteraard is al het bestek veilig in gebruik en is het zo vervaardigd dat de kleine zich niet kan bezeren aan het bestek. Want als ouder weet je dat kinderen gaan spelen met alles wat je ze voorzet. Niet alleen het eten maar ook het kinderbestek zal door de kleine gezien worden als een leuke nieuwe uitdaging om mee te spelen. Zoals we al aangaven is hierover nagedacht en is het kinderbestek uit onze collectie 100% veilig voor de kleine.