Los bestek

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 195

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. CS los bestek Glinde Sauslepel of Juslepel
  Normale prijs € 20,60 Speciale prijs € 8,25
 2. Sola los bestek Durban Sauslepel of Juslepel
  Normale prijs € 21,90 Speciale prijs € 11,95
 3. Sola los bestek Livorno Soepopdienlepel
  Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 12,95
 4. Sola los bestek Montreux Serveerlepel
  Normale prijs € 16,15 Speciale prijs € 7,95
 5. Sola los bestek Symphony Cocktaillepel
  Normale prijs € 7,75 Speciale prijs € 2,95
 6. Sola los bestek Lima Serveerlepel
  Normale prijs € 15,90 Speciale prijs € 7,95
 7. Sola los bestek Symphony Theelepel
  Normale prijs € 5,75 Speciale prijs € 2,45
 8. Sola los bestek Florence Koffielepel
  Normale prijs € 3,30 Speciale prijs € 1,50
 9. Sola los bestek Symphony Cocktail-Taartvork
  Normale prijs € 7,75 Speciale prijs € 2,95
 10. Sola los bestek Bali Cocktail-Taartvork
  Normale prijs € 4,90 Speciale prijs € 2,50
 11. Sola los bestek Durban Serveerlepel
  Normale prijs € 15,90 Speciale prijs € 7,95
 12. Sola los bestek Livorno Theelepel
  Normale prijs € 4,95 Speciale prijs € 2,25
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 195

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Los bestek bestellen bij Sola

Wil je graag zelf kiezen welk bestek je in je keuken wil terugzien? Dan is het bestellen van los bestek een goed idee. Bestek is een welkome toevoeging aan de keuken, waarmee je je eigen smaak goed kunt laten zien. Bestek is er in alle soorten en maten. Bij een mooi gedekte tafel kan prachtig, bijpassend bestek natuurlijk niet ontbreken. Bij Sola begrijpen we de behoefte aan het bestellen van los bestek. Daarom kun je hier kiezen uit bijna 200 soorten bestek, geheel naar jouw smaak. Zo zit er altijd iets tussen dat bij je past.

Soorten bestek kopen

Met zoveel keuze zit er altijd bestek tussen dat het beste past bij jouw smaak. Ook is het fijn wanneer het bestek goed past bij de rest van je keukenartikelen. Het assortiment van Sola bevat bijvoorbeeld handige steakmessen voor het snijden van de lekkerste steak. Kom je bestek te kort voor verjaardagen? Dan kun je eenvoudig en snel een nieuwe taartschep, taartvorkjes of koffielepeltjes bestellen. Of heb je net een nieuwe soeppan gekocht, maar heb je hier nog geen nieuwe soep opdienlepel bij? Dan kun je deze eenvoudig toevoegen aan je winkelmandje.

Is je slacouvert niet meer compleet? Ook dan vind je hier nieuwe, tweedelige slacouverts in diverse stijlen. Kies er een met een breed handvat, of juist een luxe handvat met prachtig motief. Vul de serie aan met bijpassende messen, vorken of lepels. Je kunt precies het bestek selecteren dat je nodig hebt voor jouw besteklade.

Los bestek ideaal voor verloren onderdelen

Het bestellen van los bestek is ideaal wanneer je onderdelen van je set simpelweg niet terug kunt vinden. Met behulp van deze mogelijkheid, kun je het bestek bestellen dat nog ontbreekt. Zo kun je je nieuwe bestek set aanvullen met ontbrekende theelepels, longdrinklepels of fruitmesjes. Door de ruime keuze kun je kiezen welk bestek je graag in huis wilt hebben. Deze keuzevrijheid is tevens ideaal als je geen complete sets nodig hebt. Het voordeel van los bestek bestellen, is dat je zelf kunt kiezen hoeveel messen, vorken of lepels je graag wilt kopen. Dit geeft je meer vrijheid ten opzichte van het kopen van besteksets.

Mooie besteksets samenstellen

Wil je toch liever een complete set bestellen? Dan kun je besteksets kiezen voor 6 personen, 8 personen, 9 personen of 12 personen. Kies een set die past bij de grootte van je gezin, of het aantal gasten dat regelmatig op bezoek komt. Zo kun je hen voorzien van los bestek voor het avondeten, een gebakje of gezellig voor een kopje koffie. Je hebt meteen de complete set in huis, met een klik op de knop.

Online los bestek bestellen bij Sola

Bestellen bij Sola is erg simpel, en bovendien erg snel! Als je je losse bestek voor 16:00 uur bestelt, heb je het de volgende werkdag al in huis. Je kunt meteen gebruik maken van je nieuwe bestek. Ideaal als je een etentje hebt gepland, maar erachter komt dat je net niet genoeg vorken of messen in huis hebt. Het losse bestek is enkel online verkrijgbaar, waardoor je met een paar klikken het mooiste bestek thuisgestuurd krijgt.