Los bestek

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 196

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Sola los bestek Windsor Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 26,50 Speciale prijs € 11,50
 2. Sola los bestek Symphony Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 26,50 Speciale prijs € 12,50
 3. Sola los bestek Privilege Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 23,90 Speciale prijs € 11,90
 4. Sola los bestek Palermo Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 28,40 Speciale prijs € 13,50
 5. Sola los bestek Oase Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 27,90 Speciale prijs € 12,95
 6. Sola los bestek Montreux Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 28,40 Speciale prijs € 13,95
 7. Sola los bestek Montreal Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 27,90 Speciale prijs € 12,95
 8. Sola los bestek Melbourne Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 27,90 Speciale prijs € 12,95
 9. Sola los bestek Luxor Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 19,90 Speciale prijs € 9,95
 10. Sola los bestek Livorno Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 21,90 Speciale prijs € 10,90
 11. Sola los bestek Lima Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 27,90 Speciale prijs € 13,95
 12. Sola los bestek Lausanne Slacouvert 2 dlg.
  Normale prijs € 27,90 Speciale prijs € 14,95
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 196

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Los bestek bestellen geeft je de kans om je eigen set samen te stellen of om een bestaande set aan te vullen. Bij Sola Fabriekswinkel ontdek je het aanbod voor los bestek om te bestellen. Wij bieden je een zeer snelle levertijd, voor 16.00 besteld is de volgende dag al in huis. Ben je toch niet tevreden met je bestelling of ruil je het toch liever voor ander bestek, dan kan dat. Binnen 14 dagen mag je altijd retourneren. Wij hanteren lage verzendkosten, slechts €5.95. Maar als je los bestek bestelt voor meer dan €60,- dan betaal je helemaal geen verzendkosten. Wat je ook bestelt bij ons, je kan rekenen op de hoge kwaliteit van Sola Fabriekswinkel. Daarom bieden wij een fabrieksgarantie van 10 jaar op al het losse bestek in ons assortiment.

Alle keuze als je los bestek gaat bestellen

De keuze om los bestek te bestellen kan natuurlijk om uiteenlopende redenen gemaakt worden. Mocht het zo zijn dat je gebruik maakt van een bestaande Sola set, maar je bent er een onderdeel van kwijt, dan kun je deze met dit aanbod weer compleet maken. Wil je je bestaande set uitbreiden? Of misschien een eigen set samenstellen? Wat de reden ook is, je weet zeker dat het om kwaliteit gaat. Ook uitzonderlijk bestek vindt je bij Sola. Je kan denken aan een prachtige taartschep of slacouvert. Waar je ook voor kiest, de kwaliteit die je kan verwachten is altijd zeer hoog.

Al onze producten worden met hoogwaardige materialen geproduceerd. Op het gebied van bestek betekent dit 18/10 edelstaal. Deze variant van roestvrij staal is goed bestand tegen dagelijks gebruik en vereist vrijwel geen onderhoud. Je geniet nog vele jaren van jouw nieuwe aanwinst.

Vanuit ons aanbod voor besteksets bieden we verschillende lijnen. Als je voor thuis een lijn hebt aangeschaft en je wil deze bijvoorbeeld aanvullen met enkele steakmessen, dan is dit mogelijk. Zo beschik je niet alleen over een zeer hoge kwaliteit aan bestek, maar heb je een set in de la of op tafel liggen die bij elkaar past. Mensen die al bekend zijn met ons merk weten dat we uitermate hoogwaardige materialen gebruiken. Zo gaat het bestek dat je bij ons kan bestellen niet alleen zeer lang mee, het ziet er ook nog eens prachtig uit. Op de website bieden wij onder het kopje onderhoud handige tips om jouw bestek mooi en duurzaam te houden.

Online los bestek bestellen of bezoek een van onze 10 winkels

Bij Sola fabriekswinkel kun je vanuit het gemak van je luie stoel je los bestek bestellen. Mits voorradig heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Ons zeer uitgebreide assortiment kan je ook in levende lijve ervaren voordat je een keuze maakt. Wij hebben door het land heen 10 winkellocaties waar je ons kunt bezoeken. Online of in de winkel, als het gaat om het mooiste bestek en andere keukenartikelen zijn wij de aanbieder voor jou.