Michelangelo Kinderbestek 18-10 edelstaal 4 delig

Besparing 39%
Speciale prijs € 10,95
Op voorraad
ART NR
SW_18239_SMP_102775_0
Michelangelo Kinderbestek 18-10 edelstaal 4 delig

 

Ontwerp

De ontwerpster van Michelangelo heeft het meest geliefde knuffeltje van onze kleintjes, de teddybeer, in verschillende poses afgebeeld op alle onderdelen van dit kinderbestek.

Het bestek is gemaakt van de meest luxe staalsoort 18-10 zilverwit edelstaal. Dit zuivere materiaal is 100 % foodsafe en behoudt zijn zilverwitte glans gedurende de gehele levens duur. Dit kinderbestek kun je generaties lang doorgeven. Leuk om te geven en te krijgen!

 

Kenmerken

100 % foodsafe 18-10 zilverwit edelstaal dit zuivere materiaal is 100% veilig in gebruik. Dit is een veilige gedachte !
18-10 zilverwit edelstaal dit materiaal behoudt gedurende zijn gehele levensduur de zilverwitte glans. Dit bestek kun je generaties lang doorgeven in de familie
Dier afbeeldingen het meest geliefde knuffeltje de teddybeer is in verschillende poses afgebeeld op alle onderdelen van dit bestek
Genderneutraal geschikt voor jongens en meisjes
Full-color verpakking de bestekdelen zijn verpakt in een luxe full-color giftbox


samenstelling


1. eetvorkje
2. mesje
3. eetlepeltje
4. toetjes lepeltje

    

   Michelangelo

   Michelangelo is een merk van het gerenommeerde Carl Schmidt Sohn®. Het Duitse, in de metaalstad Solingen, gevestigde Carl Schmidt Sohn® produceert sinds 1820 kwalitatief hoogwaardige messen, pannen en keukengerei. Speerpunten zijn het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten en kwaliteitsbewaking zoals dat ingebakken zit in het DNA van een traditionele Duitse onderneming. Wij bevelen je dit merk met een gerust hart aan!

   Specificaties
   MerkMichelangelo
   Schrijf je eigen review
   Je reviewed:Michelangelo Kinderbestek 18-10 edelstaal 4 delig
   Jouw rating