Voor een compleet bestek is Sola Fabriekswinkel de winkel voor jou. Een eettafel is uiteraard niet compleet zonder servies maar ook het bestek is onmisbaar. Met een mooi bestek van Sola Fabriekswinkel maakt je van je eettafel een echte eyecatcher. Bij ons heb je al een 6 persoons 32-delig bestek vanaf €79.-. Tevens kan je kiezen tussen verschillende kleuren en materialen. Wij leveren kwaliteit, hierdoor heb je op het bestek van Sola maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en productiefouten. Neem een kijkje in ons assortiment op onze website of in onze winkels. Onze winkels zitten verspreid door het hele land. 

Van 32-delig tot 100-delig bestek

Of je nu de voorkeur geeft aan een bestek van 32 delen voor 6 personen of een bestek van 100 delen voor 12 personen. We hebben een ruime keuze bestek in een verschillend aantal delen. In onze webshop kun je hier eenvoudig op filteren waardoor je altijd de juiste keuze kunt maken.

Voor elke gelegenheid passend bestek | Sola Fabriekswinkel

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bestek van de hoogste kwaliteit incl. garantie

Bij Sola Fabriekswinkel bieden we bestek aan van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Je hebt bij ons al een 6 persoons 32-delig bestek vanaf €79,-. Daarmee kun je vast de eerste gasten gaan uitnodigen voor een diner bij jou thuis. Heb je een bestek voor meer personen nodig, dat is geen probleem. We hebben besteksets in ons assortiment voor 12 personen. Is dit nog steeds niet genoeg? Kies dan voor 2 sets voor 12 personen of maak een andere combinatie met verschillende besteksets.

Het overgrote deel van het bestek wat we bij Sola Fabriekswinkel aanbieden is van zilverwit edelstaal 18/10. Verder bieden we nog bestek aan van chroomstaal 18-0 en zwaar verzilverd bestek. Het bestek is in de meeste gevallen vaatwasser bestendig. Alleen adviseren we bij verzilverd bestek om dit niet in de vaatwasser te wassen. Bij alle producten die we aanbieden in de webshop is duidelijk vermeld of het vaatwasser bestendig is. We zijn zeker van de kwaliteit die wij leveren, daarom geven we op het bestek wat wij aanbieden 10 jaar garantie op materiaal- en productiefouten.

Veel van onze besteksets worden geleverd in een fraaie cadeauverpakking. Dat maakt het in gebruik nemen van een nieuw bestek helemaal een feestje. In onze webshop is bij iedere set duidelijk aangegeven of deze in een cadeauverpakking wordt geleverd en hiervan is tevens een foto toegevoegd.

Je bestek compleet op maat maken

Je hebt misschien al een bestek van ons in huis. Wat erg makkelijk en uniek is bij Sola Fabriekswinkel, is het kopen van losse delen van het bestek. Bijna iedere set in ons assortiment is uit te breiden met extra items. Het is zelfs mogelijk om items die niet standaard in de set zitten bij te bestellen. Of je kunt extra aantallen bestellen, zoals gebaksvorkjes. Wil je de set extra compleet maken, bestel dan steakmessen , vis bestek, of soeplepels en dergelijke bij. Hiermee zijn wij uniek in de branche. We kunnen deze extra items tegen zeer scherpe prijzen aanbieden en dit maakt dat jouw bestek meer dan compleet is. Heb je nog maar zeven vorken in je set van acht? Dit is ook geen probleem, je kunt eenvoudig een losse vork bijbestellen. Zoals gezegd is Sola Fabriekswinkel hierin uniek en zo kun je er altijd voor zorgen dat je bestek compleet blijft.

Van ontbijt tot diner

Eten betekent eigenlijk altijd dat je een bestek nodig hebt. Of het nu gaat om broodjes smeren in de ochtend of een driegangendiner in de avond, je kunt niet zonder bestek. Het bestek wat je bij Sola Fabriekswinkel kunt kopen is in te zetten voor iedere gelegenheid. Dus gebruik het dagelijks of haal het alleen maar voor speciale gelegenheden voor de dag, ons bestek kan het allemaal aan.

Gekleurd bestek

Ben je op zoek naar een bestek wat echt anders is? Kies dan voor een bestek in de kleur zwart of een bestek met koperkleur. Deze besteksets zijn alleen verkrijgbaar via de webshop van Sola Fabriekswinkel. Een zwart- of koperkleurig bestek maakt zeker indruk op gasten die langskomen voor het diner. Het bestek wordt gekleurd door een PVD proces, dit zorgt ervoor dat het bestek zijn karakteristieke kleur krijgt. Het zorgt voor een duurzame kleuring en je kunt jarenlang plezier hebben van dit gekleurde bestek.

Welk bestek past bij jou?

Het beste bestek kiezen is vooral een kwestie van gevoel, smaak en stijl. In onze collectie zit bestek met verschillende stijlen. Verder bieden we bestek aan in verschillende diktes en van verschillende materialen. Door het zeer complete aanbod kan het haast niet zo zijn dat je bij Sola Fabriekswinkel niet kunt slagen voor bestek. We kunnen ons best voorstellen dat je het bestek vooral even wilt zien en in de hand wilt houden. Bestek is gemaakt om te gebruiken, dat wil je vast met eigen handen voelen. Dat is geen probleem, in onze winkels verspreid door het land is het prima mogelijk om het bestek even zelf te testen. We bieden alleen geen diner aan om het bestek op uit te proberen. Vind eenvoudig een winkel bij jou in de buurt. Liever thuis het bestek uitproberen om even te voelen of te wegen? Je hoeft hiervoor niet perse naar de winkel. Bestel gerust een bestek online en is het niet helemaal naar wens, dan kunt u het binnen 14 dagen kosteloos retour sturen.

Bestek bestellen vanuit het comfort van je eigen huis, of toch liever in de winkel?

Sola Fabriekswinkel heeft winkels door het hele land. Wil je liever niet naar de winkel maar vanuit je luie stoel in huis online bestellen? Via onze webshop is dit heel eenvoudig, je plaatst eenvoudig online een bestek bestelling. Wanneer je voor 16:00 je online bestelling plaatst, dan heb het bestek de volgende dag in huis. Niet thuis, laat dan je bestek op je werk adres bezorgen. Mocht onverhoopt je bestek bestelling niet helemaal naar wens zijn? Dan kun je bij ons zonder extra kosten de bestelling binnen 14 dagen retour sturen. Bestel je bestek met een waarde van meer dan €60,- dan bezorgen we je bestelling gratis. Iedere bestelling die je bij ons doet kun je eenvoudig afrekenen met iDeal, Visa, MasterCard of AfterPay.

Twijfel je over je bestek en wil je zoals we al eerder aangaven het bestek echt even uitproberen? Onze adviseurs in de winkel helpen je hier graag mee. Kom langs in een van de winkels. Je vindt onze winkels verspreid in Nederland. Op onze pagina winkels kun je eenvoudig de winkel bij jou in de buurt vinden.