Arcos Vleesmes Riviera wit 17 cm

Besparing 33%
Speciale prijs € 37,95
Op voorraad
ART NR
SW_17877_SMP_102422_0
Arcos Vleesmes Riviera wit 17 cm

De messen serie Riviera Blanc is oorspronkelijk gemaakt voor de Franse markt. De ontwerper van het Spaanse Arcos haalde zijn inspiratie uit de vele luxe witte jachten die tijdens de zomer liggen voor de kust aan de Franse Riviera. De sierlijke lijnen in combinatie met het witte lemmet maakt deze messen serie zeer geliefd bij de Maitre en zijn leerlingen. De naam Riviera en de vertrouwde Arcos kwaliteit helpen natuurlijk een handje mee…. De messen zijn geschikt voor Chefs op ieder niveau!

 

Het tomaten mes met fijne karteling gebruik je voor he tin plakjes snijden zachte groenten met taaie schil bijvoorbeeld een tomaat/paprika. Maar dit multi-talent is ook bijzonder geschikt voor het snijden van harde worst, kaas(korst) of het open snijden van verpakkingen.   

 

Het lemmet is uit 1 stuk gesmeed en gemaakt van het door Arcos ontwikkelde en gepatenteerde NITRUM® RVS messenstaal. Dit extra geharde messenstaal , zorgt voor een nog langere scherpte en staat garant voor een groot snijcomfort. Het heft is gemaakt van het sterke polyoxymethyleen (POM) en is bevestigt met 3 RVS pompnagels aan het lemmet. POM is bestand tegen hoge temperaturen (-40C tot 150 C) en vervormt niet voor een nog langere levensduur.

 

  • Mooi om te zien
  • Mes uit 1 stuk gesmeed
  • Gemaakt van Nitrum RVS extra gehard messenstaal
  • Groot snijcomfort en langdurige scherpte
  • Gemaakt in EU
  • 10 jaar garantie op materiaal en fabrieksfouten

 

Onderhoudstips

Als liefhebber van luxe keukenmessen is het voor ons not-done om messen te reinigen in een vaatwasmachine. Het reinigen onder een warme kraan en het daarna afdrogen met een droge katoenen doek volstaat.

 

Familie bedrijf

 

Zoals bekend hebben wij een voorkeur voor familiebedrijven. De passie voor het product en de bewaking van de kwaliteit staan bij deze bedrijven voorop. Wij zijn blij dat we Arcos aan ons assortiment hebben toegevoegd en bevelen het jou met een gerust hart aan!

 

Arcos is een familie bedrijf dat stamt uit 1734 en is daarmee een van de oudste fabrikanten van messen en scharen ter wereld. Het bedrijf is gevestigd in het Spaanse Albacete en levert tegenwoordig in 65 landen. Het fameuse Duitse Zwilling en Henckels heeft in de loop der jaren een belang genomen in dit familie bedrijf. De familie bezit nog steeds de meerderheid van de aandelen, om de kwaliteit van het bedrijf te waarborgen.

Specificaties
MerkArcos
MateriaalNITRUM® RVS
Keukenmes modelRiviera wit
HardheidHRC54+/-2
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Arcos Vleesmes Riviera wit 17 cm
Jouw rating