CS Broodmes Stern 21 cm

Besparing 33%
Speciale prijs € 13,95
Op voorraad
ART NR
SW_17831_SMP_102377_0
CS Broodmes Stern 21 cm

 

Een broodzaag heeft een lang en recht lemmet met kartel waardoor je met een zaagbeweging makkelijk slices maakt van je zelfgebakken (stok)brood. Het opensnijden van een bolletje met een harde korst wordt hierdoor kinderspel. 

 

De messenserie Stern onderscheidt direct zich op het eerste gezicht door het zogenaamde hamerslag effect. Het hamerslag effect past helemaal bij de trend van nu en is veelvuldig te zien in de verschillende lifestyle/ woninginrichting programma’s. Het stamt uit vroeger tijden en vind zijn oorsprong in het ambacht van de koper handwerkslieden. Rijke kooplui namen deze  voorwerpen als pronkstukken mee van hun reizen uit het toenmalige Ottomaanse rijk om hun grote rijkdom te etaleren.

 

Zoals je van Carl Smidt Sohn mag verwachten is het snijcomfort goed, maar hoef je deze messen niet verstoppen in een keukenlade. Etaleer je goede smaak en gebruik de Arcos Magneetstrip om ze op te bergen. Past het hamerslag effect bij jou kijk dan ook eens naar onze Stern pannen en ons bestek Lima.

  

 

Eigenschappen:

Staalsoort Gehard chroomstaal 
Hardheid HRC 56+/-2
Lengte lemmet (snijgedeelte) 21 cm
Kleur heft Mat zwart gepolijst ABS (kunststof)
Vaatwasserbestendig Ja, maar voor een langere levensduur is handafwas aan te bevelen

 

 

Garantie:

2 jaar garantie op materiaal- en productiefouten.

 

Specificaties
MerkCarl Schmidt Sohn®
MateriaalX50CrMoV15
HardheidHRC56+/-2
Keukenmes modelStern
Schrijf je eigen review
Je reviewed:CS Broodmes Stern 21 cm
Jouw rating