ELO pannenset Black Pearl 4 delig

Besparing 33%
Speciale prijs € 239,90
Op voorraad
ART NR
SW_18510_SMP_103031_0
ELO pannenset Black Pearl 4 delig, Verwachte leverweek; 30

 

Ontwerp

 

De ontwerper van Elo heeft met de Black Pearl een pannenset ontwikkeld met vele noviteiten. In het huidige tijdperk waar technologische ontwikkeling soms sneller lijkt te gaan dan de tijd is deze pannenset vooruitstrevend en zal dit nog decennia blijven.

 

De bodem is voorzien van de gepatenteerde akkutherm speicherboden. Deze bodem slaat de warmte (lees: energie) op zoals een accu en geeft deze door het energie geleide systeem gelijkmatig af. Zodra de pan op temperatuur is kun je het vermogen van je (inductie) kookplaat) minderen. Dit spaart energie tot 40%.

 

De body van de pan is aan de buitenkant hoogglans gepolijst. De binnenkant is fijnmazig geborsteld, dit maakt gebruikssporen minder zichtbaar en zorgt voor een gemakkelijk onderhoud. De inhoudsaanduiding in de pan maakt een maatbeker overbodig.

 

De zijwaartse grepen van kunststof zijn maximaal warmte werend * en bieden door de vorm een goede grip.

 

De deksel is voorzien van een siliconen rand. Deze rand zorgt ervoor dat de deksel de pan goed afsluit. De deksel is voorzien van een geïntegreerd afgietmechanisme voor handig en veilig afgieten. De greep op de deksel heeft een comfortabele grip en maakt het mogelijk de deksel op je werkblad te zetten zonder je werkblad te vervuilen door het geïntegreerde kookdamp opslagsysteem.

 

Niet voor niets is deze pannenset bekroond met meerdere onderscheidingen.

 

 

Belangrijkste kenmerken  

 

 • Award winner (3x) De Rondello is onderscheiden met o.a. de belangrijke Red dot award. Deze internationale innovatie onderscheiding is gewonnen vanwege de vele noviteiten.
 • Getest en goed bevonden Bekroond door het gerenommeerde stiftung waren test als goed.
 • Beste inductie pan pannen bekroond met dit predicaat staan garant voor zorgeloos inductie koken. Ook op de traditionele gas-ceramische kookplaat komt deze set volledig tot zijn recht.
 • Doelgroep: High-tech fans die houden van koken! De Rondello zit boordevol noviteiten die het dagelijks leven gemakkelijk en aantrekkelijk maken.
 • Materiaal 18-10 edelstaal. Dit zuivere materiaal is 100% foodsafe voor gezond koken.
 • Warmte distributie de gepatenteerde akkutherm speicherboden werkt als een accu. De bodem slaat de energie (lees warmte) goed op en geeft door het energie geleide systeem gelijkmatig af. Eenmaal op temperatuur kun je het vermogen van je (inductie) kookplaat minderen. Dit kan 40 % energie besparen.
 • Energiezuinig door de akkutherm speicher bodem met het geintegreerde energie geleide systeem kun je op kun je, zodra de pan op temperatuur is het vermogen van je (inductie) kookplaat minderen. Dit kan 40 % energie besparen. Goed voor jouw portemonnee en ons milieu!
 • Inhoudsaanduiding de inhoudsaanduiding inde pan maakt een maatbeker overbodig
 • Grepen de grepen zijn maximaal warmte werend*
 • Multifunctionele deksel de silicone rand zorgt voor een goede sluiting. Deze rand blijft tijdens het gebruik handwarm zodat je tijdens het afgieten de deksel kunt tegenhouden zonder je te branden. De deksel kan tijdens het koken staand op je werkblad zette zonder deze te vervuilen. Eventuele condens wordt opgevangen in het geïntegreerde opvang bakje.
 • Geschikt voor elke hittebron geschikt voor gas- ceramisch en inductie kookplaten.
 • 6 jaar fabrieksgarantie op materiaal en fabricagefouten

 

 

 

Samenstelling + afmetingen van bovenaf gemeten

 

 1. Steelpan 16 cm zonder deksel inhoud 1.3 liter
 2. Kookpan 16 cm met deksel inhoud 1.8 liter
 3. Kookpan 20 cm met deksel inhoud 3.3 liter
 4. Kookpan 24 cm met deksel inhoud 5.3 liter

 

 

Bodemmaat en hoogte maat

 

 1. Steelpan 16 cm bodem maat 15.5 cm hoogte 8.0 cm
 2. Kookpan 16 cm bodem maat 15.5 cm hoogte 10.5 cm
 3. Kookpan 20 cm bodem maat 19.5 cm hoogte 12.5 cm
 4. Kookpan 24 cm bodem maat 23.5 cm hoogte 13.5 cm

 

 

Fabrikant

 

Karl Grunewald startte 80 jaar geleden vanuit het Duitse Spabrucken, een klein dorp in Hunsruck, een markthandel in potten en pannen. Het doel was om kwalitatief hoogwaardige staalproducten aan de man te brengen. Jaren later is de familie onder de naam Elo zelf staalwaren gaan produceren, voornamelijk pannen en keukengerei. De kennis van materialen en productiemethoden in samenspraak met de wensen van de kritische Duitse consument heeft van Elo in 80 jaar tijd een belangrijke speler gemaakt in de huishoudbranche wereldwijd. De slagzin “mit freude kochen” (met plezier koken) dekt de filosofie van Elo als fabrikant volledig. Heel veel producten zijn bekroond met vakhandel en consumenten onderscheidingen.

 

 

*grepen die onder alle omstandigheden koud blijven bestaan niet. Je werkt met hitte dus voorzichtigheid blijft geboden! Gebruik waar nodig een pannenlap.

*getest en goed bevonden door testpanel Sola-fabriekswinkel. Pannen bekroond met dit predicaat staat voor zorgeloos inductie koken.

Specificaties
MateriaalEdelstaal 18/10
MerkElo
model pannenBlack Pearl
Beste inductiepanJa
Warmte bronElectrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Keramisch
Diameter16 cm, 18 cm, 20 cm, 24 cm
Aantal delen4-delig
Schrijf je eigen review
Je reviewed:ELO pannenset Black Pearl 4 delig
Jouw rating