Inductie adapter

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. IMF Inductie adapter 23,5 cm
  Normale prijs € 42,99 Speciale prijs € 25,95
 2. ibili inductie adapter 19 cm
  Normale prijs € 35,95 Speciale prijs € 24,95 Sale Price € 19,96
 3. ibili inductie adapter 14,5 cm
  Normale prijs € 27,95 Speciale prijs € 18,95 Sale Price € 15,16
 4. IMF Inductie adapter 19 cm
  Normale prijs € 31,49 Speciale prijs € 19,95 Sale Price € 15,96
  Niet op voorraad
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Een inductie adapter is een extra accessoire voor je inductie kookplaat. Het is een stalenplaat met handvat die bestaat uit 3 lagen, een laag aluminium ingekapseld door 2 lagen staal. Het is simpel gezegd een pannenbodem met handvat. De adapter maakt het mogelijk om pannen die technisch niet geschikt zijn voor inductie koken , toch op je inductiekookplaat te gebruiken. Denk aan glazenschalen, aardewerk (tajine), maar ook pannen zonder inductiebodem. Kortom een onmisbare accessoire voor bij je inductiekookplaat.

Sola Fabriekswinkel heeft een uitgebreid assortiment en daar hoort uiteraard ook kwalitatieve inductie adapter bij. Op deze inductie adapter zit een 10-jarige fabrieksgarantie. Bestel je een adapter voor 16:00? Dan heb je deze de volgende dag in huis. Plaats je een bestelling van meer dan €60,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Tevens geniet je van het recht om kosteloos te retourneren binnen 14 dagen.

Heb jij een inductie adapter nodig?

Om te bepalen of pannen geschikt zijn voor je inductiekookplaat doe je een simpele magneettest. Blijft de magneet niet kleven aan de bodem van de pan dan is de pan technisch ongeschikt om te gebruiken op je inductiekookplaat simpelweg omdat de bodem niet magnetisch is. In deze gevallen biedt een inductieadapter uitkomst.

Diameter van de inductie adapter

Inductieadapters zijn er in 3 maten 19 cm ,23 cm en 28 cm. Een inductie adapter mag maximaal 1.5 cm groter zijn de zone van je kookplaat. Bijvoorbeeld : heb je een zone van 16 cm dan volstaat de inductieadapter van 19 cm doorsnede. Hou ook rekening met de bodemmaat van je pan. Deze mag niet groter zijn dan de maat van de inductieadapter.

De pannen van Sola Fabriekswinkel

Het assortiment van Sola Fabriekswinkel is breed en bestaat uit vele soorten pannen. Een kleine greep uit het aanbod:

 • Kookpannen, van kleine pannetjes tot grote soeppannen
 • Koekenpannen,  met of zonder antistickcoating
 • Braadpannen, voor een ouderwetse stoofpot of een heerlijk gebraden stukje vlees

Ook deze pannen gaan gepaard met een 10-jarige fabrieksgarantie en kunnen binnen 14 dagen gratis geretourneerd worden.

Sola Fabriekswinkel, een inductie adapter makkelijk online kopen

Je hoeft je huis niet meer uit om jouw keuken te vullen met topkwaliteit kookwaar. Wil je de artikelen eerst zelf inspecteren, dan bieden we hiertoe de mogelijkheid in onze 10 filialen. Hier helpen onze professionals je graag met het vinden van de perfecte verrijking voor jouw keuken. Op welke manier je ook bestelt, je kan vertrouwen op de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van Sola Fabriekswinkel. Van een pannenset tot een inductie adapter, je vindt alles wat jouw keuken nodig heeft.