Sola Koekenpan Green Cooking Triply 24 cm

Besparing 39%
Speciale prijs € 37,95
Uitverkocht
ART NR
SW_18345_SMP_102876_0
Sola Koekenpan Green Cooking Triply 24 cm

 

Tri-ply pannen worden aanbevolen door alle A-merken van inductiekookplaten.

ontwerp

De design afdeling van Sola geeft voor de Sola Green Cooking tri-ply koekenpannen serie de honingraat bodem (binnenkant) uit vroeger tijden van stal gehaald. Deze techniek is bezig aan een ware revival omdat je hiermee 100% foodsafe kunt bakken en braden!

 

Deze bodem is ontwikkeld in de jaren 50 van de vorige eeuw en heeft een natuurlijke anti-aanbak functie. Het braadvet verdeelt zich eenvoudig over de pannenbodem en vult de uitsparingen. Daardoor maakt je stukje vis/vlees of gebakken aardappels geen direct contact met de pannenbodem. Dit voorkomt het “kleven”.

 

De holle gesloten steel is gemaakt van sterk RVS materiaal en vastgezet met 2 pompnagels aan de body van de pan. Dit is de meest sterke verbinding. Wel zo veilig!

 

Tri-ply technologie

 

Tri-ply is een sterk vormvast 3 laags materiaal uit 1 stuk. Van binnen naar buiten:

 1. Een laag 18-10 edelstaal dit materiaal is 100% foodsafe,
 2. Een aluminimum kern voor een snelle opwarming en gelijkmatige warmteopslag/afgifte, dit kan een energie besparing opleveren tot 40%.
 3. Een laag hoog magnetisch RVS, dit geeft gegarandeerd 100% rendement van je inductiekookplaat.

 

Kenmerken

 • Beste inductie pan* dit predicaat staat garant voor zorgeloos inductie koken. Natuurlijk zijn deze pannen ook te gebruiken op de traditionele gas- keramische kookplaat.
 • A-merken fabrikanten van inductie kookplaten bevelen tri-ply technologie aan. Het hoge magnetische staalgehalte zorgt voor 100 % herkenning. De aluminium kern slaat de warmte goed op en geeft deze gelijkmatig af. Daardoor haal je 100% rendement uit je inductie kookplaat. Zowel in kookgemak als in energiebesparing.
 • Energie besparend zodra de pan op temperatuur is kun je het vermogen minderen (tot wel de helft). Dit maakt een energie besparing mogelijk tot 40 % goed voor jouw portemonnee en ons milieu!
 • Tri-ply technologie zeer snel warm met een goede warmte opslag/afgifte van de gehele pan voor een optimaal bak en braadproces. Zodra de pan op temperatuur is kun je het vermogen van je inductiekookplaat minderen. Dit kan een energiebesparing opleveren tot maar liefst 40%! Goed voor jouw portemonnee en ons milieu
 • Honingraat bodem dient als een natuurlijke anti-aanbakfunctie. Deze bewezen techniek uit vroeger tijden maakt 100% foodsafe bakken en braden mogelijk
 • Greep de holle, uit sterk RVS materiaal, gevormde greep is bevestigt met 2 pompnagels aan de body van de pan. Dit is de meest sterke verbinding. Wel zo veilig !
 • Ovenbestendig deze pannenserie is door het toepassen van een stalen greep oven bestendig (max 240 C)
 • Design deze koekenpannen serie laat zich uitstekend combineren met elke (RVS) kookpannenset
 • Duurzaam bij het juiste gebruik kan deze pan een levenslang mee gaan. Dit te samen met de honingraad bodem die 100 % foodsafe bakken en braden mogelijk maakt, maakt deze pan tot een van de meest duurzame producten uit ons assortiment.
 • 10 jaar fabrieksgarantie op materiaal en productie fouten

 

Een koekenpan van 24 cm is geschikt voor een 2-3 persoons huishouden. Voor het bakken van crispy aardappelen of een malse steak/vismoot

 

Maten

Diameter        24 cm van boven af gemeten

Bodemmaat   19 cm (geschikt voor  zone 18 cm van jouw inductie kookplaat)

Hoogte            5  cm

Gewicht          1.02 KG

 

Fabrikant

Sola is een Nederlands familie bedrijf gevestigd in Zeist. De productie van bestek vindt plaats sinds 1922. Voorheen in eigen fabrieken (3) in Nederland met Zeist als hoofdvestiging. De productie vindt nu plaats in moderne fabrieken in het verre oosten.  In de jaren 50-60 van de vorige eeuw is men gestart met de productie van pannen. Sola als bestekspecialist en is marktleider in Nederland. De pannen maken nog steeds deel uit van het assortiment maar beperken zich tot de basis modellen maar wel met de kenmerkende Sola kwaliteit als uitgangspunt.

Specificaties
MateriaalTriply
MerkSola
model pannenGreen Cooking
Beste inductiepanJa
Diameter24 cm
Soort panKoekenpan
Aantal delen1-delig
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sola Koekenpan Green Cooking Triply 24 cm
Jouw rating