Skottsberg NO1

Met de NO1 pannenserie laat de designer het DNA zien van het merk Skottsberg . De gebruikte materialen stammen uit de tijd van de pioniers begin 20e eeuw zoals de Zweed Skottsberg er een van was. Eerlijke, natuurlijke materialen in een mooi Scandinavisch design voor 100% foodsafe bakken en braden. De zeer lange levensduur - deze pannen kunnen bij het juiste onderhoud generaties lang doorgegeven worden binnen de familie - draagt voor een groot deel bij aan het predicaat duurzaam.

De body van de pan is gemaakt van gietijzer. Dit natuurlijke materiaal is af fabriek ingebrand met 100% natuurzuivere arachideolie. Door dit inbrand proces is de body beschermd tegen corrosie, en verkrijgt de pan een natuurlijke/biologische anti-stickfunctie en een prachtige zwarte kleur waarbij de structuur van het gietijzer zichtbaar blijft.

De mat geborstelde RVS steel afgezet tegen de smooth zwarte body geeft een extra stijlaccent. Minimalisme het kenmerk van Scandinavisch design komt hiermee volledig tot uiting.  

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Skottsberg Koekenpan NO1 28 cm
  Normale prijs € 105,95 Speciale prijs € 69,99
 2. Skottsberg Koekenpan NO1 26 cm
  Normale prijs € 99,95 Speciale prijs € 65,99
 3. Skottsberg Grillpan NO1 gietijzer 28 cm
  Normale prijs € 119,95 Speciale prijs € 79,99
  Niet op voorraad
 4. Skottsberg Grillpan NO1 24 cm
  Normale prijs € 99,95 Speciale prijs € 65,99
 5. Skottsberg Wok NO1 34 cm
  Normale prijs € 179,95 Speciale prijs € 119,99
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Merk  Skottsberg

Het merk Skottsberg is er voor mensen die bezig zijn met behoefte in plaats begeerte. The essentials for life and the essentials for living Gemaakt voor kookliefhebbers die genoeg hebben aan functionele spullen en daarvan kunnen genieten. Het ontwerp en materiaal is zowel traditioneel en ambachtelijk, als modern en actueel qua design en productie. Met respect voor materiaal en vakmanschap. Het beste van alle tijden waardoor een superieure kwaliteit wordt bereikt.